Omgeving

De omgeving
In een landelijke en rustige omgeving ligt onze prachtige groepsaccommodatie. Op 2 km. afstand ligt Brouwershaven met een supermarkt, een slager en een bakker. 

Voor jong en oud is er genoeg te beleven! Zo kunt u sportieve activiteiten ondernemen, een bezoek aan een museum brengen, een dagje naar het strand of winkelen in de grotere steden zoals Goes of Middelburg.

Stranden van Schouwen-Duiveland
De mooie stranden van Schouwen-Duiveland bieden veel mogelijkheden. Zo zijn er (kite-)surfstranden, recreatiestranden en natuurstranden. Het staat garant voor een dag plezier!

Actieve activiteiten op Schouwen-Duiveland
Voor jong en oud zijn er genoeg sportieve activiteiten te beleven. In een straal van 10 km. is er van alles te doen, zoals: fietsen huren, surfen, survivallen en zwemmen in een subtropisch zwembad. 

Museumbezoek
Ook heeft Schouwen-Duiveland een historierijke geschiedenis. Een bezoek aan het Watersnoodmuseum is daarom dan ook een echte aanrader. In het oude stadje Zierikzee zijn verschillende musea te bezoeken en kunt uitrusten op één van de vele terassjes.

Zoals u hierboven kunt lezen is er van alles te doen in de buurt van de groepsaccommodatie en hoeft u zich, tijdens alle weersomstandigheden, niet te vervelen.

Graag verwijzen wij je naar de website van VVV Zeeland. Hier vind je nog veel meer aan informatie over Schouwen-Duiveland alsook de rest van Zeeland. http://www.vvvzeeland.nl/nl/eilanden/schouwenduiveland